Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

Sama la saya walaupun saya baru 7-8 minggu still rasa sakit belakang dah la ngandung satu hal dan masa anak first pulak czer bius yg cucuk kat belakang tu effect dye memang sakit belakang la... Sakit belakang tu walaupum 5 tahun ta akan hilang.. Bila berdiri la uihhh menangkap ye sakitnya.. Baring pulak ikut keadaan la dgn perut lagi