Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Balas

Same like me.. It comes whenever I slept or not..

ambil ostematrix shaklee sgt membantu.. ada magnesium dn Vit d

saya pun sama..isteri Sy dah 14 minggu, saya yg sakit pinggang

yes...same pain i through out...i ask my husband to put oil...

Me too. tp try minum susu 2 kali sehari, back pain tu kurang..

pinggang sy sakit sgt2 ni..smpi krem pd perut.apa ptt sy buat

me too.. 14w and hving a back pain +feeling tired all the day

Same like me. Now 32 weeks, the back pain getting worst 😖

Mee too...sakit sangat bila nak bngun...tidur pun susah

Try buat senaman kegel..good for pinggang & sakit belakang.