Ikhtiar hamil

Antara jus mamariam n jus mamom hope mne satu lg bagus untuk ikhtiar hamil? Nak sgt pregnant.. Dah amalkn folic acid.. Tq?

14 Balas

2pun ok juga kot suggestion i mnm mamom hope sbb kwn i ada k.mns cuba mamom hope lps tu pregnant dan sdh gugur pula

5y ago

i pun mnm juga dear tpi sgt mns dah stop ikthiar dgn preggylove now

Ni salah 1 ikhtiar Sye untk perbetulkan hormon Sye... alhamdulillah now after 8years i'm pregnant...

5y ago

Same2 sis

saya minum air rebusan buah zuriat. . habis je period start minum. . ahamdulillah sekarang dah preggy. .

2y ago

Mana nak beli ya

sama la kite..hm