ikhtiar hamil

hai, nak tanya ade x siapa2 yg kat sini dah try minum jus mamom hope ? ok ke untuk yg ikhtiar hamil ye ..

4 Balas

Ats bdn kte.. Nk cuba xslh.. Klu rse xsrasi blh stop.. Mcm sy xserasi gn mamom hope.. Bdn sy jd pnas n prut skit wlupn mkn dlu sblm mnum mamom hope.. Jd stop..

Jiran saya ada amal kan jus mamom hope nie alhamdulillah pregnant...ikut jgk puan ada Org sesuai ada Org x sesuai puan...

Depends gak sis...xsmue supplement serasi...tapi xsalah sis cube mne tau ade rezeki sis...

Try mkn sne.. insyaAllah