Hb low

Antara iberet , obimin dan maltofer mana yg betol2 membantu naik kn hb ? Saya stress nie tiap kali checkup hb makin turun , doktor bagi masa 2 minggu kalau tak naik jugak dy akan refer ke hospital untuk buat ujian talisimea . Saya dh mkn bayam , jambu semua tp tetap turun

35 Balas

saya makan iberet mula buka buku hb saya 10.3 lepas sebulan check up alhamdulillah naik 11.3

Sy mkn obimin je.... Alhamdulillah hb ok je.... Biasa nurse akn bg folic asid kalau hb low

Sy mkn iberet selang gn.air limau suam xde gula.. cube mkn ubt selang dgn air limau suam

Sy bnyk mkn sayur hijau, dan daging... Obimin jrg² mkn.. tp alhamdulillah hb masih ok

makan iberet folic dan amalkan minum jus mamariam..insha-Allah hb cantikk

Iberet sesuai utk naikkan hb...nk lagi cantik minum susu lazz kurma...

sy mkn maltofer hb x naik...sy mkn iberet terus naik hb..

Saye pun sama hb selalu low setiap kali checkup 😅😅

Baik minum omb nufiya . Sgt2 terbaik utk hb

Iberet terbaik.maltofer xmembantu sangat😇