Hi moms² AP ya ubat untuk hilang kn hitam²dkt kaki ni anak

Ank sy masa baby dlu umur 6 bulan. D gigit nyamuk lps tu dia berbekas mcm² dh ubat sy taru sy beli ubat krim yg mcm dlm gmbr ni setiap kali dia kena gigit sy taru tp masa juga tk berkesan sesiapa yg ada pengalaman bleh tak bantu sy ubat AP untuk hilang hitam² dkt kaki ank sy ni..😭😭

Hi moms² AP ya ubat untuk hilang kn hitam²dkt kaki ni anak
1 Balas

Anak sy masa dekat rumah pengasuh mmg byk kena gigit nyamuk. Kt rumah x ada nyamuk. Berbekas juga lah kena gigit nyamuk tu dan ada warna hitam juga. Sy x de letak ubat apa2 pun. Tp sy lpas mandikan anak mmg sapu lotion seluruh badan, letak lotion byk kt bahagian kaki tempat kena gigit nyamuk tu, mlm pun sy letak juga lotion sambil massage kaki die. Hari2 buat. Alhamdulillah skarang hilang dah hitam2 tu. X de tinggalkan kesan. Sy pakai lotion baby Johnson sahaja.