Ank lmbat nk berjalan..

Ank sy dh nk msuk 2yrs tpi blm pndi nk jln...risau juga ne...

7 Balas

Sorry to say... U have to really2 worry about this.. x de ckp ke dgn nurse bila check up anak 18 bulan? Kira dah lambat Sgt tu nk 2 tahun x pandai jalan lg. Kena bgtau nurse la at least dorg boleh refer anak awak ke pakar orthopedic untuk check tulang belakang dan tulang2 die. Boleh refer juga ke physiotherapy. Jgn lengah2 lg awak. Terus bgtau KK pasal nie.