Anda kerap alami masalah angin dalam badan sepanjang hamil?

Voice your Opinion
Ya, kerap
Kadang-kadang

953 respon

18 Balas

Kerap sendawaaa!!! Lain daripada biasa pulak tu…. Sendawa besar wehhh.. malu kat org hahah tutup mulut mcm mana pun, mmg akan kuat jgk

Masa pregnant anak kedua sgt kerap. sampai sakit kepala nk pitam . skrg anak dh 3 tahun pun Masih kerap lagi. mmg kena jaga waktu makan & mkn apa

Bukan setakat sendawa.. kentut pun sama... adoi... rasa pregnant sebelum2 ni xde mcmtu .. kali ni perut rasa mcm bloated je...

klu pagi x kena, angin petang.. lps muntah biasa lega. anak 1 x lah mcm ni😅,anak ke 2 pulak angin

kerap angin sampai ulu hati bila masik 37w ni... penat sgt rasa

Nk sendawa susah , bila nk kluarkn angin mcm ikut skali dgn mkanan yg sya mkn .

sy mgg lps warded sbb angin ni.. smp sesak nafas dan x blh baring flat..

kadang2 tapi sakitnya tu smpai ke belakang😫

kerap sgt pedih ulu hati/angin masuk 2nd trimester ni 🥹🥹🥹

4mo ago

alhamdulillah selepas 3 hari bru ok sis..skrg sya amalkan tu la, makan sikit2 tp kerap..mudah2an x brulang la keadaan tu huhu

hari² banyak betul angin