Apa anggota badan pasangan anda yang anda suka?
Voice your Opinion
Mata
Hidung
Rambut
Bulu mata
Lain-lain (sila nyatakan)

3763 respon

136 Balas

Lengan dia sebab saya cepat geram dgn perut memboyot saya bila main dgn baby dalam tu jd x boleh lepas geram kat perut sendiri lengan hubby jd mgsa saya genggam kuat2 smbil ketap gigi sambil kata geram geram eeee.. 😅 simptom mak2 mcm ni ke ya haha

Mulot dy yg seksi! 💋 Mate dy yg cntik 😫 And kekacakan dy...😆 Tpi msa kenal tk tgok tu pon... Jtuh cinta pon sbb dy care kt kite, bertanggungjawab orgnye, baik hti, and pemurah...😘😘 Tula my bucuk 😋

Sy jtuh cinta dgn my hubby disebabkn pndngn mata dan hidungnya yg mncung tu geram sngt cute.love u my hubby

Bulu mata laki iolls lebih panjang dari iolls. I jeles haha tapi alhamdulillah turun ke anak 😝

Lesung pipit di pipi. Sekarang anak pun ada 2 ketul lesung pipit, kiri dan kanan pipi. Comel sgt

senyuman dan tak boleyh jauh dari ketiak suami...klau dia cuti...memang tdo bwah ketiak dia....

Perut..sbb bila letak kepala atas perut hubby terus lena..hahaha

semua. apa yang Isteri lihat. adalah Halal, di sisi Agama.

Perut otw boroi dgn tetek 😌 wlupon kene marah 🤣

Mulut.. Since dr pregnant suke gentel mulut suami..