🙋🏻‍♀️ Status Mommy Sekarang Yang Mana?

Anda yang mana mommies? 🤭😬 Ada yang No.5 tak? Hehehe... Untuk yang berada di No.3, semoga dipermudahkan segala urusan ya!

🙋🏻‍♀️ Status Mommy Sekarang Yang Mana?
167 Balas

tumpang tanye I haritu ada keluar darah banyak and keluar ni . bila gi hospital . hospitak meleceh suh gi situ lah sana lah . so sape² tahu leh tolong x bagi tahu apa tu ???

2y ago

kalau banyak takut gugur tu awak.

no.2 sedang hamil..penantian yg lme,ank sulong 7thn.alhamdulillah dpt adik..🥰

2y ago

alhamdullillah.. semoga dipermudahkan segala urusan anda..

no.2 Alhmdllh bunting pelamin,suami teruja🥰rezeki awal...bln 5 due..smga Allah permudahkan waktu bersalin nnti Aamin..

2y ago

sama lah saya pun. alhamdulillah rezeki awal. due pun bulan 5 2022 hehehe. btw tahniah2

no.2 sedang hamil😊..anak ke2 semoga d permudahkan waktu bersalin nanti bulan 3 due date🥰..

2 penantian yg ckup lma nk dkt 4thun Mnunggu alhamdulillah di beri jgk rezeki

3.) 38 minggu . anak 1st🤰🏻. minta dipermudahkan urusan bsalin saya ya. aaaminn

No. 3.. Doakan sy dipermudahkan bersalin secara normal.. Amiinn... Anak 1st..😊

no 5...berehat dulu,fobia brsalin czer anak yg pertama belum habis lagi...😅

5..moga lps 4 atau 5 tahun Pregnant blk... Minta Ibu2 Aamin kan 😁

baru habis pantang 45 hari 🤩 rehat jap sampai 2 tahun la