Assalamualaikum

Hi ..siapa sini 37weeks ,nak baring pon xselesa berjalan pon dah xlarat 🤭 semoga segala urusan momy and bby dipermudahkan 🤲🏻

13 Balas

Sama la sis da 37week.. rasa tak larat da.. kaki bengkak... malam je asik kramp + sakit belakang... nak tido pon kadg2 tak selesa... harap2 keluar la 37w++ ke atas... tak larat da... berat bby pon mase 35w++ da 3.08kg ni da bape da agaknye....semoga urusan melahirkan zuriat semua mommy dipermudahkan...🤲🏻🤲🏻

1mo ago

Aamiin3 yra …🤲🏻

Saya dah 38weeks.. nak tidur susah betul ye. Ni package naik bintik2 merah gatal2 duk menggaru smpai luka dh 2 minggu. Kalau peluh/mandi mmg bercinta la pedih dia 😂 moga2 lps bersalin hilang la org ckp alahan mengandung gak ni. Harap bby keluar 39w lebih hehe tk larat da nii tkmo induce jugaaa 😆

1mo ago

Semoga dipermudah urusan awak n bby 🤲🏻

Saya 35 weeks sibuk ulang alik kk..ni masuk obes pulak,sebelum ni berat tak naik mane pun tiber naik mendadak sedap makan dok ingat gdm nyer melantak je keje..misi nge doktor kk sini rajin bebeno menengok pasien nya sampai kita yang naik jemu

1mo ago

Nak hujung2 nei memang cepat sgt lapar . Apa2 pon control permakanan jugak ☺️ semoga dipermudahkan urusan mommy n bby🤲🏻

sy 37wd. Perut penuh sgt dan rasa senak. Lenguh kaki. Risau juga ni. Huhuhu. Kalau xde tanda, sehari sebelum EDD sy kena serah diti sbb ada GDM.

37w6d 🙋‍♀️dh tk larat sgt dh tpi kena sabar jelah baby tkmo kluar lgi .. moga dipermudahkan urusan kita🤲

1mo ago

Aamiin3 yra ..🤲🏻

sama 38 weeks nak duduk nak baring xslesa .. harap baby kluar la minggu .. dahh xsbar nk jumpa baby 🤭

1mo ago

Semoga dipermudahkan urusan momy n bby🤲🏻

saya esok genap 37 minggu czer ..x sabar nak jumpa baby first

1mo ago

baby besar 4.4kg

masuk 38 w dah, msih aktif lgi. mudahan la smua mommy d permudahkn bersalin

samala kita lagi2 waktu dh duduk & baring nak bangun tu makan masa

1mo ago

Samalah kita 🤭

hri ni ikutkan msuk 38weeks..tp dh brsalin mse 37 weeks 🙂

1mo ago

brsalin awal sbb apa ya sis ? ada tanda² tak