Jawab Trivia & Menang dari Samu Giken!

Anda rasa anda hebat? Jom jawab trivia ini dan menangkan Auto Fold Ultra Lightweight Stroller bernilai RM798 dari Samu Giken! 2 Pemenang akan dipilih! Syarat wajib pertandingan: Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan. Ikuti cara mudah ini: 1. Ikut theAsianparent Malaysia dan Samu Giken di laman sosial Instagram 2. Kongsikan jawapan anda di ruangan komen post Instagram Di SINI 3. Kongsikan juga jawapan di post rasmi theAsianparent DI SINI https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-auto-fold-stroller-dari-samu-giken/1894?lng=my

Jawab Trivia & Menang dari Samu Giken!
186 Balas

JAWAPAN : CUTI UMUM DI BULAN JUNE 2023 1) HARI KEPUTERAAN YANG DI-PERTUAN AGONG 2) PERAYAAN HARI GAWAI 3)HARI BAPA( HARI HARI MM LG HARI BAPA ACTUALLY) 4) HARI RAYA AIDILADHA SEMOGA ADA REZEKI KAMI SEKELUARGA UNTUK MENANG DAN SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI ADMIN. AAMINN❤️

JAWAPAN 📌 ( CUTI UMUM BULAN JUN ) 1️⃣ HARI KEPUTERAAN YANG DI-PERTUAN AGONG 🤴🏻 2️⃣ HARI GAWAI / PESTA KEAMATAN 🌾 3️⃣ HARI BAPA 🧍🏻‍♂️ 4️⃣ HARI RAYA HAJI / AIDILADHA 🐪🐄🐐🐑 DONE ALL STEPS ✔️ INSTAGRAM : sya.ira98

Jawapannya ialah 4 cuti umum di Malaysia pada bulan Jun tahun 2 0 2 3 1. Hari Keputeraan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong - 5 Jun 2023 2. Hari Gawai - 1 Jun 2023 3. Hari Bapa - 18 Jun 2023 4. Hari Raya Aidiladha - 29 Jun 2023 Semoga ada rezeki baby sya

Gambar - gambar di atas menunjukkan hari cuti peristiwa di Malaysia pada bulan Jun 2023 : 1. Hari Keputeraan Yang Di - Pertuan Agong pada 5 Jun 2023 2. Hari Gawai pada 1 dan 2 Jun 2023 3. Hari Bapa pada 18 Jun 2023 4. Hari Raya Aidiladha pada 29 dan 30 Jun 2023

Jawapan: 1. Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Agong (5 Jun) 2. Hari Gawai (1 Jun) 3. Hari Bapa (18 Jun) 4. Hari Raya Aidiladha (29 Jun) Semoga ada rezeki untuk baby pertama saya yang tersayang, plus stroller @samugiken memang cantik gila , sangat diidamkan😍❤️

Jawapan: Hari keraian atau perayaan istimewa dalam bulan Jun 1. Hari Keputeraan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong (5 Jun) 2. Hari Gawai (1 & 2 Jun) 3. Hari Bapa (18 Jun) 4. Hari Raya Aidiladha (29 Jun) Inshaa Allah semoga ada rezeki utk Ayesha Amani ❤️

JAWAPAN: CUTI UMUM DI MALAYSIA JUN 2023 1. Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Agong (5 Jun 2023) 2. Hari Gawai (1 & 2 Jun 2023) 3. Hari Bapa (18 Jun 2023) 4. Hari Raya Aidiladha (29 Jun 2023) Semoga ada rezeki baby saya memenangi stroller dari Samu Giken 🤲🏼💖

Jawapan: CUTI UMUM MALAYSIA JUN 2023 🇲🇾 1. Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Agong 👑 2. Hari Gawai 🌾 3. Hari Bapa 👨🏻 4. Hari Raya Aidiladha 🕋 Semoga ada rezeki baby Julai saya untuk memenangi stroller dari Samu Giken! 🤲🏼😍🫶🏼

Answer: CUTI UMUM /CUTI PERISTIWA DIMALAYSIA🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 1) Hari Keputeraan YDP Agong 2) Hari Gawai /Pesta Keamatan 3) Hari Bapa 4) Hari Raya Aidiladha. moga ada rezeki saya untuk menang Kali ini @theasianparent & IG: @chik_puteh

Cuti umum di 🇲🇾 1. Hari keputeraan Yang di-Pertuan Agong 💛(5/6) 2. Hari Gawai 🌾(1/6 & 2/6) 3. Hari Bapa 👨‍👧‍👦(18/6) 4. Hari Raya Haji / Hari Raya Aidiladha 1444H 🕋 (29/6 & 30/6) Moga ada rezeki baby oktober saya Aamiin 🤲🏼