Anda lebih suka yang mana?
Voice your Opinion
Klinik Swasta
Klinik Kerajaan

2942 respon

17 Balas

dua2 sbb klink gov utk checkup,klink swasta utk urgent contoh mcm nk dptkn rwtan segera trus pegi klink swasta lg cpt walaupun kne kuarkan modal 😊

Dua2 klinik sy pergi checkup. Tp lagi suka kerajaan sbb klu ada apa2 masalah doc n nurse terus terang or tegur terus. 😁

Saya suka klinik swasta untuk kes2 urgent contoh demam. Kalau check up, di klinik kerajaan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

dua2 #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTanamera #instaxclub #TAPxTurkishBazaar

both..depend for the case n condition.... 😉✌

Dua-ll. Kalau rasa mampu, pergi swasta.

bergntung pd keadaan..dua2 ln boleh

yang mudah cepat, mesra

Kedua-dua klinik

klinik kerajaan