Sudah cuba bercakap dengan pasangan anda?

Anda lebih selesa bercakap tentang emosi dengan siapa? Pasangan anda, ahli keluarga rapat, kawan baik atau pakar? Dan mengapa?

52 Balas

dah luah pada husband & kawan baik ... kelegaan ? xdpt pn ... yg hnya depa tau sabar la ,bkn rezeki , sabar bnyk² in sha allah ada lagi ... bukan kita xnak terima kenyataan ... tapi dia lah yg kita harapkan tiba² pergi begitu shaja ... kita cuba ambil langkah brjaga² supaya dia sihat sampai 9 bulan ... apakan daya hanya bertahan 6 minggu shaja ... keguguran 3 kali slama 3 tahun berturut² ... semoga allah perkenankan kita semua zuriat lagi dan dpt merasakan hadirnya bayi yg meriahkan khidupan kita ...aamiin

7mo ago

1st keguguran 2021 ngam 2bulan usia kandungan *sakit sgt sampai hmpir pengsan 2nd keguguran 2023 11 minggu usia kandungan..bila tgok dpn mata kantung kosong pilu ase..tp memang dh niat if menjadi semoga sihat sampai kelahiran.if x menjadi sy redha,sambil usap2 perut..alhamdulilah allah permudahkan keguguran 25hb 9 jam 2.30am..tanpa rasa sakit..now pantang hari ke2..semoga kita ibu dan ttc tabah dan redha dgn ujian yg allah beri..ad hikmah di snaa bakal menanti..bayangkan ank2 kita tgh hapy at sana sis..big hug 4 u