Anda dan pasangan:
Voice your Opinion
Bercinta selepas kahwin
Bercinta sehingga kawin

4255 respon

19 Balas

haha kenal 1 hari, x bercinta, 1 dok semenanjung 1 dok Sabah, jrg berhubung, (xde special status time tu) tup² 2 tahun terbang Sabah pinang sy, alhamdulillah dh 4 tahun kwen d kurniakan 1 baby boy, last year misscarriage, now after 6 months preggy 8weeks, Alhamdulillah

blh di katakan dua²...kenal suami 3 bulan,6 bulan bertunang pastu 11 bulan tunang rancang nak kahwin dah tpi dugaan tuhan lain kahwin tu tetap d lanjutkan tpi majlis d tundah sbb ibu sya meninggal sblm majlis perkahwinan sya tpi apa yg berlaku ada hikmahnya

Dari kawan biasa masa study UIA. Then BFF. Then BFGF. Then tunang. Then husbandwife. Then mamapapa to be now 😍💕 #Mr&MrsNF #relationshipgoal

Dr abis skolah smpai kwen tu 10thun jugak lah bcinta. 😂. +dua thun lebih kawin, now counting days for the first bby..

bercinta sehingga kawin.. sy first time bcinta.. sy dan pasangan bcinta mse sklh menengah lg, 13tahun bcinta 😘

bercinta sehingga kawin.. sy first time bcinta.. sy dan pasangan bcinta mse sklh menengah lg, 13tahun bcinta

bercnta slpa kawen. .2 pon da rse mls nk bcnta. .alih2 jmp plak jodoh . .alhamdulillah 😍 #TAPsupermoms

ddua..mudah2han hubungan kami ke akhr hayatt aminn 🥰🤲

time kahwin pun masih bercinta juga 😁

Bcnta hgga kawin #TAPSupermoms