PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!

Anda bakal bersalin tidak lama lagi? Atau anda baru sahaja melahirkan? Nak tak produk berpantang PERCUMA? Jom, sertai peraduan mudah ini dan bawa pulang set berpantang dari Tungbayee bernilai RM109! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/produk-berpantang-dari-tungbayee-untuk-dimenangi/1823

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!
252 Balas

done follow @theasianparent_my & @tungbayee .. Jawapan saya bagi gambar bayangan yang tepat ialah C . Semoga ada rezeki buat saya. terima kasih pada theasianparent_my & @tungbayee semoga dimurahkan rezeki selalu 🥰. Instagram:- @faryanaa22_

JAWAPAN : C ALHAMDULILLAH SEMOGA KITA SEMUA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN AAMIIN 🤲 KALAH MENANG ADAT PERTANDIGAN SEMOGA ADA REZEKI 🤲🌹 DONE FOLLOW ALL STEP😊 @THEASIANPARENT_MY @TUNGBAYEE @NUR_FARAHIN_MOKHLAS

Jawapan yang paling tepat untuk bayangan Dari produk Tungbayee ialah C Done follow and like instagram @theasianparent_my dan @tungbayee. Semoga terselit rezeki saya dan baby yang bakal Lahir awl bulan 7 nnti. Instagram: nur_anisathirah95

Jawapan bayangan yang tepat ialah C 💕 Semoga ada rezeki untuk saya as first time mom dan bakal baby untuk berpantang menggunakan produk Tungbayee. Aamiin 😊 Done follow @theasianparent_my & @tungbayee Instagram: @sofiyxhmzh_

Bayangan yang tepat adalah C 🌸 Semoga rezeki anakanda yg bakal keluar melihat bonda ku dan dunia pada Mac 2023 ❤️ Maka dapatlah bonda dan anakanda berpantang dengan selesa bersama Tungbayee 😍 Instagram : @honeyzazamadu

Jawapannya paling tepat Ialah Bayang C... Done follow @theasianparent_my dan @tungbayee semoga semua mommy2 ditinggikan rezeki..kalau ada rezeki saya Alhamdulillah dan terima kasih asianparent /tungbayee... Ig @mdeffazn

Bayangan yg tepat adalah C... Done follow acc instagram @theasianparent_my & @tungbayee 🥰 Smoga ada rezeki saya dan baby yang akan lahir pada bulan Jun nanti... AMIN. ❤️❤️❤️ INSTAGRAM SAYA @nadiraazainol

JAWAPAN TEPAT IALAH BAYANG BAYANG " C " 💯 DONE SERTAI DAN FOLLOW @theasianparent_my | @tungbayee Semoga Terselit Rezeki Untuk Mencuba Produk Berpantang Tungbayee Bulan Mei Nanti 🤲🏼. INSTAGRAM : sya.ira98

2y ago

Semoga ada rezeki sy untuk giveaway kali ini. Jawapannya adalah C✅✅✅ Done follow and comment✨ Ig acc: Lyzamhdi_

Jawapan untuk bayangan dari produk Tungbayee adalah C. Semoga ada rezeki saya dan para ibu yang lain juge 😊 Pengalaman pertama sebagai ibu mengandung 🤭 Done follow @theasianparent_my dan @tungbayee ✅

Jawapan ialah C Dah follow🥰like ♥dan komen😊 Semoga ada rezeki anak saya yang bakal lahir buln 8 nnt. Insyaallah dapat la berpntang dengan selesa bersma Tungbayee🥰🥰 Instagram: @Rosylinemandah