Perkembangan anak 9bulan

Anak2 9bulan puan2 dah pandai buat ape ye? Blh kongsi kan x? Jadual makanan anak2 mcm mne. Thanks

2 Balas

anak sye makan 5x shari. 3main meal, 2x snacking. air masak mnum bnyk jgak. sye sediakan botol siap2 untk dia mnum. nnt dia capai sendiri. ank sye dr 7bulan smpai skang nk masuk stahun masih merangkak. bru2 ni je pandai jalan skit2 4-5langkah. tp kalau meniti tepi2 kerusi/meja/katil mmg laju. hobi dia memanjat dan wrestling abg dia 😂.