BABY 9bulan

Morning mommies2 .. saya nak tanya , ada tak anak2 mommies usia 10bulan yg tak boleh berjalan lagi. Normal ke? Ank saya gegirl

3 Balas

Normal sis. Setiap anak lain perkembangan. Anak no 1 saya, 8 bulan berjalan. No 2, Setahun baru boleh berjalan. Janji baby ikut step by step…meniarap, menjulur, berpusing, merangkak, duduk, berdiri….❤️

11mo ago

Puan dan suami sama2 merangkak ajar dan bermain dgn anak. Anak belajar daripada mcm tu juga

Normal. 😊Setiap baby perkembangannya lain lain. Apa yang penting keep stimulate anak. Do activities that can helps your kid to walk. Anak saya berjalan umur 11 bulan.

11mo ago

Sama-sama 😊. Masa anak saya 11 bulan, berat dia 7kg.

Normal, anak sy 1 tahun 1 bulan baru 5 tapak. Steady2 ye...

11mo ago

Sama-sama