Perkembangan anak 9bulan

saya sangat risau dengan perkembangan anak saya yg telah memasuki 9bulan, anak saya belum pandai lagi mencapai barang merangkak atau ingin duduk sendiri atau bediri sendiri x sama mcm perkembangan baby yg lain 😔

2 Balas

mommy, seeloknya mommy rujuk dengan doktor masa check up di kk. Jika normal, doktor akan beritahu dan mommy tak perlu risau. Jika perlukan rawatan, doktor kk akan buat surat rujukan ke hospit untuk pemeriksaan lanjut. Selalunya kepada bahagian Pediatric. semoga mommy dipermudahkan urusan dan baby mommy tumbuh membesar dengan sihat dan mengikut perkembangan normal. Aamiin 🤲🏻

sama dgn anak sy 9bulan. bg pegang brg dia tknk pegang. dia cuma suka masukkn tgn dia je ke mulut. bdn ank sy semagat mungkin sbb bdn dia susah nk pusing. tp bila baring kn dia ad nmpk bdn dia ad cuba nk bngun..risau juga😌