speech delay

Anak umur 1tahun 6bulan, risau sangat sebab hanya 3 perkataan ni sahaja dia boleh sebut. Mama, bah, dada. Kalau dia frust pun, dia akan teriak sehingga muntah. Dan anak tidak bagi respon apabila nama nya di panggil😫. Ada kah kerana terlalu banyak nama? Family in law panggil nama lain..parents panggil nama lain..uncle2 juga panggil nama lain.

1 Balas

mungkin. mse check up anak, nurse / doc ada buat test x? ada ckp apa2?