Anak kerap meniarap bile tido dh berkali-kali pusingkn dye mesti nangis nk tiarap jgk boleh ke biar?

Anak tidur tiarap

2 Balas

cuba letak bantal di tepi die 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

dh letak dh tapi xjalan.masih meniarap...dye akan cbe meniarap jgk klu xdye xkan lena huhu

1y ago

itulh tu,kdg dye dh lena pun cbe try nk pusing bru je kite gerak skit dye dh merengek marah nk tiarap jgk huhu