Anak anda ambil masa yang sekejap atau lama untuk tidur?

Voice your Opinion
Sekejap sahaja
Berejam-jam juga
Tak menentu

912 respon

14 Balas

Alhamdulillah Masa yang diambil untuk tidur kan my baby tak lama pun, kejap je. Badan dia selesa, dia dah kenyang, dia akan tidur dengan mudah dan lena. Tidur siang & malam pun sama. Malam just dia bangun untuk susu & tukar diapers je jika perlu. Baby 4mths yo.

setiap hari pkul 8mlm mmg masuk tido dh..perot knyng mmg akn tdo awai dan lma..rurin harian pkul 8 mlm start tido koi 7 pgi esok bru bgn..sekali sekala ja ank akn terbgn mlm utk mnx susu tu pon bg susu dia smbung blik lenaa smpai pgi..

4mo ago

anak saya baru buat pertama kalinya iaitu semasa umur 3 bulan 3 hari. tido mcm anak puan. pukul 8 pm tidur , 11pm bangun susu sambung tidur, bangun lagi minum susu pukul 5.30am sambung tidur . pukul 8am bangun pagi mandi dan main . anak puan umur berapa?

anak saya waktu siang tido x menentu, kadang susah nak tido..kalau tido dalam 1-2 jam je..tapi malam dia tido awal..pastu bangun kejap kalau nak susu..

alhamdulillah ank ambik masa tak lama utk tidur..dy merengek kejap bg susu dah trtidur..mlm dy bgun minum je pastu smbg tidur lg..baby 3bulan

ank no 2 (7m), tdo xmenentu. hri siang kjp2 je tdo. kdg sejam xsmpai. klau start 10-11 mlm tdo smpai yesok pgi haa.

Tak menentu, ikut fasa tumbesarannya dan tengok juga aktiviti sblm tidurnya.

Anak saya susah tidur siang, tp alhamdulillah setakat ni tidur malam okay

Anak 9mo..mlm sukar nak bagi tido. Kdg pkul 12mlm bru tidur. Any tips?

tak tentu ikut masa, kalau mood siang main mlm mmg tdo lena

siang payah..selalunya x tido lama...malam tido lama