Normal ka anak 1 tahun 7 bulan taik keras berdarah?

anak tak selera makan dalam berapa hari...minum susu saja

10 Balas

tak normal tuh, maybe ada yg tak kena kt dia kot ,kot tak sihat ka, better byk p klinik la, kesian dia sampai bdarah

punca pun bole jd susu juga. kena makan buah dan sayur . mommy try bg makan buah naga pink. mesti najis dia lembut.

5mo ago

ya dh bawa jmp doc...doc kata makan buah & bykkn minum air kosong

tak normal! kita sndri pun x normal.. bg dia minum air msk bnyk.. mkn sayur2 & buah..

5mo ago

ya dh bawa jmp doc..doc kata mcm ni sis...

sampai berdarah tu bukannya normal sis 🤦‍♀️. bawa gi hosp..

kalau puan najis berdarah pun tak normal puan 💆‍♀️

Tak normal. Pergi klinik ya

Xnormal klu ada darah

tak normal. sembelit

5mo ago

ya 2 hari sembelit...dh bawa jmp doc td...doc kata makan syur & air kosong byk

Tak normal