Nk tanya knp baby taknk susu

Knp baby kurang minum susu ye? Dah sumbat tapi dia nyonyot2 mcm tu je tak minum.. baby dah 7 bulan lebih.. makan okay cuma susu dah tak nak.. jd taik nya mcm keras..

1 Balas

sis bg mkn brp kali sehari..brp bnyk kuantiti..kdg bb dah kenyang sngt..kalau sis bg 3kali seari..gap kn lpas mkn sejam or 2 jam bru bg Susu..x nak najis keras bg buah pear n dragon merah

3y ago

mgkin jgk ank sis muak Susu y skarang..blh je tukar y serasi