anak syurga

Anak syurga pergi tinggalkan kami diusia 13minggu 4hari pada 16/05/2020..doakan saya kuat yee semua...sekarang tengah berpantang

7 Balas

smoga sis kuat..redha dgn pmergian ank syurga..jgn ptus ase..sy pn de ank syurga gk 12w..no heartbeat..skng dh prgnen blk nk msok 8 bln..

Allahhh. Sabar ya. InshaAllah ada rezeki seterusnya buat sis. Maaf ya, kalau tak keberatan, boleh sy tau ada masalah apa?

Salam takziah sis. Semoga dikurniakan ketabahan buat sis dan keluarga. Aamiin 🤲🏻

Kuatkan semangat sis. In shaa Allah ada rezeki yg lain menanti. Salam takziah

semoga tabah dn kuat sis..in sha Allah,dia menanti disana

Inallilah. Salam takziah. Anak syurga menanti Puan

InshaAllah nti ada rezeki awk aamiin