adakah normal tahi bayi berwarna hjau

Anak sye tahi dia warna hjau,tpi sye tak bagi sayuran berwarna hjau,sye guna susu formula,anak sye skrng 9 bulan,spe2 tlong

3 Balas

Susu formula mmg warna hijau. Susu bdn most of it kuning. Cuma kena tgk taik tu keras sembelit atau cair sgt like watery takut diarhea. Tu better consult doc

4y ago

Masa sye bagi dumex tahi dia warna kuning,tukar blek ke nestle lactogen tahi jdi warna hijau

Pernah ka bgini sebelum nie?

4y ago

Dlu pnah,sye bagi nestle lactogen,mmg tahi warna hijau,pas 2 tukar dumex baru2 sembelit,2 tukar balik lactogen,mnum lactogen dh x sembelit,tpi tahi warna hjau

Rujuk gambar ini