Tahi berwarna hijau

Nak tnya to mommy ii normal ke kalau kita makan ubat zincofer lepastu bila membuang tahi jadi warna hijau mcm rumpai laut dh 3 kali makan tahi tetap hijau kadang ii hijau kekuningan ada yg boleh explain tk??skrng sye pregnant 10w4d #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bila makan zincofer mmg auto najis kita berubah warna walaupun selang sehari @ 2 hari kita stop ubt. kalau pergi clinic mmg nurse akan ckp kalau mkn ubt tu najis kita akan berubah warna .yang xberubah tu nurse akan marah sebab kita xmakan ubt😂 . so ubt tu klau blh jgn skip mkn je sbb untuk bby kan .

Normal sis sebab makan ubat tambah zat besi