Najis bayi warna hijau

Hi mommy semua. Sye nak tanya normal ke baby 2bulan najis dia warna hijau. Baby sye dah 2 hari najis warna hijau. Semalam dia baru genap 2bulan. Mak sye kata dia terperanjat. Tuh najis mcm tuh. Baby sye fully susu formula (jgn kecam, sye ada masalah kesihatan). Dari lahir sampai skrg minum susu yg sama. Susu Similac. Ada mommy yg ada experience mcm sye boleh share pendapat ? #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

Normal sis. Normal najis bayi range from yellow to green colour, jgn risau.