gajet

Anak Sya suka sangat tengok handphone,KLU x d bg mula lah menangis n TDK DPT d sabar...Sya risau tmbh lg lambat bercakap..

2 Balas

cuba bagi gajet tu time nak habis battery .. mcm 20% ke tinggal battery .. buat mcmtu slalu setiap kali nak bagi kat dia .. lama2 dia akan tahu .. kejut tgk dia dah x layan gajet dah sbb asyik padam jer😁

4y ago

x per , mana tau menjdi ker .. hehehe , kalau x menjdi tu terpksa laa singkatkan masa dia main gajet tu .. 😊

Lalaikn dgn aktiviti yyang melibatkn tangan n fokus dia dr phone tu. Sis google je aktiviti2 nanti try la buat. Perlahan2 nanti dia akan beralih fokus