1y15m

Ada tak anak kamu yg bila d panggil nama TDK menoleh melihat anda,anak Sya kdng2 KLU d panggil dia TDK tengok sya...kdng2 tu langsung xd hiraukan..Sya risau..tp kdng2 KLU Sya pasang muzik laju ja menoleh dgn sya..

2 Balas

anak sy pun skrg ni 1 tahun 15hari bila kena pangil tak menoleh ..tu pun kdg2 ja toleh...bila tguk fizikal dia ok pula .xda jg kepal2 tangan atau jln terjengket2..risau jg...sbb dah setahun lebih x tau lgi..nma dia kena pngil..

Kecik lagi. Don't worry ok