scan baby week 20

hy mummy smua, esok sya ada tmujnji d klinik kshtn d buku pink tu tulis scan baby. pertanyaan sya esok sya cuma scan baby ka atau maw cek darah lg mcm pertama kali tu..sbb sya first baby nie masi tdk tahu lg.

2 Balas

monthly check up, check semua skli. hb, urine, berat bp semua. lastly bru jumpa doctor utk scan. mcm biasa punya checkup.

2y ago

kalau nak tau jantina, minta doctor check kn skli ya. boleh je mntk, nasib2 kalau bby bukak dpt la. mcm sye ari tu 21w scan bby xnk tunjuk. die bantai tdo, doctor kejut2 pon die buat x tau je, die gerak kn tgn je 😂

klu saya, klu kt buku pink tulis scan sahaja, memg akan scan sahaja.. test yg lain2 tu tarikh lain..