Anak demam

Anak sy usia 10 bulan demam..arini bru start demam..suhu naik turun.dh jerlum dgn air pd dahi,ketiak dan celah peha..perlu ke hospital ke utk check dgn doktor

3 Balas

suda cari punca kenapa anak demam? slalunya anak demam ni sebab tumbuh gigi atau kena jangkitan. kalau mom rasa² risau sgt da, sebaiknya jumpa doktor. takut kena apa² jangkitan.

Tq semua..alhamdulillah anak dh semakin oky..dh check punca demam tp mak ckp mgkin demam nk beralih bulan..gigi anak dh naik 2 btg tp xde demam time tu..tq tau semua

2y ago

maaf cik berapa hari anak cik demam yea? sbb anak saya demam jgk

Standby thermometer kt rumah. Senang nk pntau suhu ank