Anak sy 4bulan 2hri..minum susu lactogen..tpi berat xnaik sangt..nk tukaq dupro ok

Anak sy minum susu lactogen...tp brt xnaik...nk tnya durpro ok x

7 Balas

Anak sy nb - 1m+ guna dutch baby, masa nak masuk 2bulan start x serasi dgn dutch baby sbb anak naik ruam tebal sgt. So gnti dgn dupro, stkt ni bby serasi smpi skg dah 4bulan. Berat msa guna dupro ok jg naik 1kg+ tiap bulan..

Kena cuba kasi baby sis… sebab lain baby lain kejadian dia, ada yang sakit perut, ada yang cirit birit, ada yang ngam… so sis still kena bagi baby minum juga…

9mo ago

Kalau tidak silap saya kandungan iron dalam lactogen tinggi tu, sebab tu najis baby hijau.

Awak cuba la dulu. 😊 Beli yang paket kecik dulu. Susu formula memang kena try and error sebab setiap baby penerimaan mereka tak sama.

anak sy minum dupro dari umur 1 bulan, setiap bulan berat naik 1kg, skrg anak 4 bulan.

Mcm anak saya dupro x OK tpi Dutch baby okk berat naik elok

9mo ago

ank sy bgi ducthbaby sembelit

Anak sy tiap bln naik 1kg. Minum susu DutchBaby je

baby saya pakai dupro sejak nb alhamdulillah berat normal

9mo ago

ye...alhamdulilah..harap sy pun cm.tu la