Susu Formula utk Naikkan berat

Salam semua.. anak sy 6 bulan + mild eczema. Skrg minum susu snow tapi misi suruh tukar susu sbb brt turun 100g, tinggi je naik elok, tapi bmi dh jatuh ke line kuning. Ada mommies yg ada baby eczema @ suggestion susu formula yg boleh sy cuba? Sy dah pernah try S26 gold, s26 pink, ar-rayyan, lactogen, BB1, dupro soy, snow neo baby tapi xsesuai (samada berat xnaik@sembelit@muntah)#advicepls #pleasehelp #BabyBoy

1 Balas

susu badan mommy da kering ke xnak cuba Nufiya 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya