BABY 3BULAN

anak sy lps cucuk 3 bln kurang susu nk minum susu jenuh kena paksa selalunya dia minum susu 3oz 4oz pun habis skrg 3 oz pun bercinta nk habis,ritu tukaq lactogen sbb berat tk naik tp dia lg lg tkmau sejak tukaq susu terus tknk walaupun bg susu yg mula2 hmm ada tk tips nk naikkn selera hahaha😢

2 Balas

normal sbb tgh mental leap. nak masuk fasa baru sama ade baby akan kuat minum susu atau kurg minum. keep je bg. sblum lactogen susu ape?

sama mcm ank sy tp sy kerap je bg.. ni die dah nk masuk 4bln ni dah ok blk mnum susu... 5oz 4/5jam skali...