Minta pendapat

anak sy dh 5 bulan lbh...tp aritu p timbang berat bdn xnaik...just naik 5g sja..masa seblm masuk 5 bulan sy bg anak sy minum susu ducth baby...skrg sy bwu tkaq ke susu dupro..tp nmpak mcm xnaik jea bdn..blh x suggest susu yg blh menaikkn berat bdn anak sy..anak sy fully FM

2 Balas

Xpe sis myb baby dlm fasa peralihan, nnti genap 6 bulan sis bg mkn myb brtnya akan naik... lps 6 bln sis cuba susu fulcream fernleaf xde maltosedokrin, apatah xbaik tok baby...

5y ago

tima ksh sis..sy pn dowk tgu 6 bulan nk bg dia mkn...nk tgk berat dia naik ka dak..

susu badan sis dah drop ke? try minum s26. susu ni bantu naikkan berat badan anak insyaallah try and error dulu