baby 3 bulan

hi mommies,saya nk tnye ank saya sebelom ni minum susu 3oz tp bile susu dh abis dia nngis mcm x cukup susu so saya tambah laa lg 1oz jadi 4oz laa dia minum ,tp lepas saya sendawakan dia msti munth .mcmne ya perlu ke saya kekalkan 3oz atau bg jaaa 4oz ?

2 Balas

Slalu 3oz ckup je. Klu ada puting, try lps minum tu, bg puting pd dia. Bby sy ok klu buat cara tu. Klu nk bg extra susu 1oz pun, try gap dlm 10-15minit

2y ago

Xpe. Bby sy pun mcmtu..lps nyusu mcm nk lg tp bila dh bg muntah pula. So bg puting saja dia dh ok

Bagi 3 oz maintain..pastu sumbat puting..