Berjalan

Anak sy dah 1y4m, dah pandai bercakap sejak 1y1m..tp until now x pandai berjalan lagi. Ramai ckap anak sy lambat,lembab,etc.. sedih.. tp jiran sy cakap anak nye jalan masa 1y6m.. normal ke sebenarnye lambat jalan.

46 Balas

Xperlu risau sis..prkembangan ank berbeza beza..😄

Perdulikan org kata sis. Perkembangan anak lain2, taksama.

5y ago

Itu la.. mmg selalu sy abaikan je.. tp ada masa mood kite x ok, tersentap jugak org ckap mcm tu 😅 sedih je rasa.. skrg sy da ok.. malas nak fikir ape org cakap..org ni kalau boleh semua bende nak d pertikai kan 😅

Jgn risau..setiap perkembangan anak berbeza..

5y ago

Terima kasih sis.. 😊😘

Sis ada guna walker ke

5y ago

otot tak kuat kan...urut urut kaki dia sikit...masa mandi tuang air panas suam suam kat kaki dia lebih sikit....kalau boleh campur dgn air beras...

Ewah celuparnya mulut

5y ago

Tu la..sabar je la.. hopefully dorg x la compare anak2 dieorang sendiri.. kang mula la cemburu dgn adik beradik sendiri..

Normalll