anak belum pandai berjalan

anak saya setahun dah tapi x pandai berjalan lagi,normal ke? #bantujawab #ingintahu

2 Balas

pimpin selalu tangan anak, kalau ade masa bawak ank grounding atas pasir pantai, rumput.. lama2 nanti dia berani melangkah sendiri. ank saya boleh berjalan sebelum masuk usia setahun. hehe orang cakap baby tembam akan lambat berjalan.. tapi tak pun selamat mencuba mummy

normal. klu dia blh bdiri dgn bantuan, bg push walker. bawa tatih dlm rumah, bawa grounding pijak rumput, pasir