Anak tak berak

Anak sy cmpur susu . Fm (s26) dan bf . Normal ke tak berak dah 2 hri termasuh hrini ? Sy bru strt bg formula kat dia 1/11 . Masa 1/11-4/11 dia minum dupro sama jgk tak berak . Bila berak sembelit pulak . Trus tukar s26 . 5/11 dia berak bnykkk . Bkn cirit la . 6/11-7/11 tkde berak lngsung . Bby tak mergam pulak . perut pun tak keras . Tq nmy yg sudi jawab.

1 Balas

Byk bf ka fm sis? Klo cmpur ni elok berak hari2. Try buat kayuh basikal dgn urut perut I L U

6mo ago

banyak bf je .dah try buat kayuh basikal dan urut perut . tak berak jgk .