baby 2 bulan tak berak seminggu

baby sy 2 bulan lebih, dah seminggu tak berak. sy bg df. tp kadang kalau dekat luar susah nk df sy bg susu fm. cuma baru2 ni sy tukar ke dari susu dupro ke susu NAN atas cadangan mil. 11/9 baru ni dia cucuk 2 bulan. dan hari yang sama baru start guna susu NAN tu dan itu lah last dia berak sampai la sekarang dia tak berak langsung. ada petua atau apa2 tak yg sy kena buat. dah buat urutan iloveyou semua dah.. dia tak meragam cuma kadang kadang je macam nak berak tp tak berak pon kentut je.. baby active. nyusu pon setiap 2 jam sekali.

1 Balas

Atas sebab apa tukar? Dari fahaman saya, kalau fully bf memang normal untuk anak tak membuang sampai seminggu. Tapi sebab awak mix, better check la dengan doc.