Baby susah tidur

Anak sy bru nk masuk 3 bulan. Tp susah sgt nk bg dia tidur. Dodoi sampai 30mins tpi tidurnya sekejap je xsampai sejam . Anak sy kena ada puting ,tepuk, white noise, bouncing. Kdg tu xnk tepuk slow, sampai sy kena shake badanny bru dia diam dri merengek. Normal ke ye. Serious buat sy burn out nk tidurkn dia. Ade x yg anakny pun mcm ni? Ni consider baby high demand ke?

13 Balas

boleh dikategorikan high demand boleh jadi jugak tidak.. tiap bulan mmg ada perangai, kalau berpanjangan high demand..