suka hati je nak bg makanan dekat baby .

anak sy baru 2 bulan .. sy ni risauu jee kalau pergi ruma mak mertua .. bukan apaa . sy happy jee seronok je diaorg layan ank sy elok .. cuma tu laaa .. suka2 jee bg anak sy makan . mcm smlm kat ruma mak mertua ada durian . dia suruh suami sy bg anak sy rase . nasib laaa suami sy tak bg .. sy besar kan mata dekat suami . tandanya tak setuju .. lepas tu byk kali suruh bg air kosong . sy terus ckp .. nurse dengan doctor tak bg .. teruss diaaa tak tanya da .. tp masih suruh suami bg .

50 Balas

faham sgt perasaan tu. sy lgi best, siap bgi air barli. terus panic attack kt situ.

Hah durian? Adoi mil nya pun laaa. Serabutnya mak mak or mil yang mcm nie. Aduhaii.

masih rest🥺 #tnggumyfatherbwabuahbuahanbesok🥰

ni kes nak sabar tapi memang kena marah!

eyy menyampahnya org yg suka buat cmtu

Faham sangat perasaan tu sis 😢😢

Xboleh! Bncang dgn mil elok2

Allah. susah juga ye.

perhatikan

a