susu cukup ke tak ?

anak sy baru 11 hari. bila dia nak susu, sy bg susu badan. lepas tu sy letak dia kt tilam . dlm 15 minit mcm tu , dia merengek lagi nk susu. kenapa ya ? td yg dia menyusu tu tak cukup ke ?

3 Balas

Baby mmg Akan menyusus kuat ,tapi Dari Bulan ke Bulan sis Akan nampak perubahan dia...dia akan Ada time bila dia nak menyusus anak saya masa bawa 1bulan dia kerap menyusus Sejam sekali so agak letih la..so tip dia sis biarkan dia sediri LEPASkan