Bf waktu jalan2

Hi. Anak sy 2bulan. Fully bf. Taknak bottle n pacifier lgsung. Kalau keluar jalan2 kdg2 jadi payah bile pergi tempat yg xdk feeding room. So sy akn bf dkt dlm kereta shj.. klau siang die akn myusu 2jam skli. tp kdg2 tgh2 jalan pon die nk myusu n mngis dkt org rmai. Bby sy jenis nngis kuat n pyh nk tenangkn.. sy xprnah bf dkt public lg sbb segan.. okay je ke klau bf dkt public mcm dkt kedai mkn ke?? Sbb sy mmg sntiase bwk nrsing cover..

8 Balas

enabling breastfeeding everwhere. Jangan segan, guna ja nursing cover. i tak kisah pun, i nak bf anak i bukan telanjang buat benda tak betui.