cuaca panas dan fully bf..

saja la nk share,cuaca skrg trlalu panas .jd bila dkt rumah rasa bahang je,jd lbih slesa klau pkai baju klawar je😂 tp tula bby fully bf,jenuh btl nk selak2 baju klawar...ibu2 pulak mcm mana?

2 Balas

😆kdng berkemban je.. kdng pkai singlet yg nipis tali halus tu.. bila kita baring nk rehat golek².. anak plk dtg kerja dia nk selak baju nk cari nen je.. kita dh tgh peluh panas rimas..😆 lynkan aje lh..

hehe kita biasa pakai baggy shirt & legging je kalau dekat rumah 😬