Anak x suka pakai kasut

Anak sy 1y4m sgt2 x suka pakai kasut..klau pakaikan mengamuk2 sruh bukak..dia akn duduk je n x berdiri n jln pon klau kita x bukak..so skrg berkaki ayam jela..normal ke mcm tu..ad x ank2 mommies mcm ni?

2 Balas

Comelnya. Saya rasa mungkin anak mommy rasa rimas pakai kasut 🤭🤭. Macam anak saya, umur sebaya juga 1 tahun 4 bulan dan dia suka sangat pakai kasut. Sebab dia tahu, pakai kasut tu tandanya nak berjalan. Cuma anak saya tak suka pakai mask 😅. Dia rimas pakai mask. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Anak sy kalau pakai kasut baru pun mcm tu..tapi kalau pakai stokin dgn kasut/sandal dia ok..dah lama2 sikit, kasut dh biasa dgn dia baru xpayah pakai stokin..

3y ago

Klau ank sy stokin pon xnk