Tak suka mandi

Normal ke anak 2y9m x suka mandi n klau mandi pon mesti x suka kena kepala

2 Balas

Cuba bawa toys yang boleh kena air bersama semasa anak mandi. Kalau anak saya dia akan marah bila kepala di syampu sebab kadang syampu termasuk mata hehe. Tapi air kena kepala okay je.

ni sebijik perangai anak sy .. sy tukar ayat dari jom mandi ke jom main air , baru dia pergi mandi tanpa berdrama .. bawa toy yg dia suka ..

2y ago

Oo yg ni hari cuti dia okay mnd, nak pergi school pepagi cengini juga awak ..😂hari² remind dia esok school tauu ..sabtu ahad je cuti .. kdg ok kdg x ..blk school x sah klo x paw ayahh dia😂