Anak suka berkaki ayam

Anak saya 1y4m sangat x suka pakai kasut..klau pakai dia akn mngamuk sruh buka..selagi x buka dia akn duduk n x berdiri n tetap menangis..ad x ank mommies mcm ni?

1 Balas

Ada anak saya skrg dia dh 3 tahun , masa dia baru pandai jalan dia macamtu la taknak pakai selipar , biasa budak2 baru nak membesar memang macamtu . Tengok tempat juga mcm kalau dkt beranda rumah dia suka berkaki ayam takpela tapi kalau keluar jalan2 dkt luar nak kaki ayam mommy tegasla sikit marah .. kena ajar dia pasal kotor & bersih .