Ibu, si manja anda susah tidur tak?
Voice your Opinion
Susah sangat!
Taklah
Kadang-kadang saja

5831 respon

19 Balas

Ank yg pertame mmg ssah sgt2 nk tdo baik siang atau mlm.. jenuh ulit laa 😕same naik dgn dye skli ulit kite.. 😅 fuhhh..letihhh.. cpt terjage plk tu 😬 tp ank yg ke2 ni alhamdulillah x byk rgam mudah je nk tdo xyah ssah nk ulit pn.. dgn sndri nye tdo 😴☺️

Dulu waktu pertukaran bulan baru tu agak susah juga mau tidur..ikut mood dia..lewat malam baru mau tidur..sekarang ni pandai dah minta tidur...haha

Kalau masi baby memang susah nak tidur kadang diri sendiri tidak cukup tidur krna berjga stiap mlam mlyan ragam baby..

Kena mama.jadi hulk dulu bru dorang tido . Kalau demam sakit tu .. Mmg payah nak tido . Berpanda laaa

Since anak umur 1y5m dah didik tidur ikut masa..mula2 mmg susah sikit tp lama2 baby dah biasa...

3 anak semua tdo on time, mata mcm dh set alarm, sy ajar dr dlm pantang

Tak tau nak jwp apa sebb baby masih dalam kandungan😂🤭

just gotta tired them out... then they fall asleep automatically.

anak aku klo mlm hari dia ssh tdr😒

Bila sakit atau growth spurt memang susah tido